Safety & Security bij EMC en ESD

Download hier de folder

Op de EMC-ESD Praktijkdag 2010, die dit jaar voor de zevende maal plaatsvindt, behandelen specialisten op het gebied van EMC en ESD actuele thema’s op hun vakgebied. De nadruk ligt op praktische toepassing van EMC en ESD kennis en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Dit is dé gelegenheid om collega vakmensen te spreken over EMC- en ESD- problematiek. De EMC-ESD Praktijkdag vindt plaats in de Hogeschool van Amsterdam op 27 oktober 2010.

Het thema van de dag wordt ingeluid door de voorzitter van de EMC-ESD Vereniging, Gert Gremmen van CE-Test, met nadruk op ‘Safety and Security’ aspecten van EMC. Direct daarna zal de ‘Distinguished Lecturer’ Giulio Antonini inhaken op een overzicht van ‘state-of-the-art in interconnect modeling’. Miniaturisering en een hogere dichtheid van IC’s maken het ontwerp en de interconnectie complexer. De Italiaanse spreker toont methoden hiermee om te gaan. De dag wordt afgesloten door Johan Catrysse met de nadruk op de methodologiëen om het EMC-gedrag van grote machines te evalueren.

In de parallelsessies, die zijn gewijd aan specifieke EMC- en ESD- gerelateerde onderwerpen, worden actuele ontwikkelingen voor uw vakgebied aangehaald. De vanzelfsprekendheid van ‘Safety and Security’ komt terug in de diversiteit van het programma.

Daarnaast biedt de kennismarkt de perfecte gelegenheid voor het ontmoeten van collega’s en (andere) deskundigen die u op weg kunnen helpen.

Quisque pede risus, hendrerit sed, dictum vitae, congue accumsan, libero. Donec faucibus molestie leo. Quisque aliquet urna quis augue. Sed blandit arcu nec sapien. Etiam volutpat faucibus nulla. Donec enim nulla, luctus nec, sollicitudin non, ullamcorper a, felis. Etiam tincidunt adipiscing lacus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Integer augue lacus, faucibus ut, egestas non, vestibulum sit amet, elit. In hac habitasse platea dictumst. Integer et tellus. Curabitur vitae pede. Nullam enim. Quisque adipiscing. Ut vel nisl adipiscing massa elementum consequat.